Begravelse Djursland er en del af Begravelse Randers. Den daglige drift af vores forretning varetages af Dorthe og Niels. Vi er altid klar med en kop kaffe og en snak i vores hyggelige lokaler. Det er helt uforpligtigende at kontakte os og høre om vores ydelser.
Vores fornemmeste opgave er, at skabe tryghed for de pårørende. Vi tager os af alt det praktiske således, at de pårørende kan få ro til at tage en mindeværdig afsked.  

Bedemandsbranchen har ofte været beskyldt for, at være en branche med skjulte dagsordener og høje og uigennemskuelige priser. Hos Begravelse Djursland er ærlighed, gennemskuelighed og omsorg i fokus, det er på den måde vi vil drive vores forretning. 

Vi vil ikke tilbyde at begravelsen eller bisættelsen kan bestilles online her på vores hjemmeside. For os er det vigtigt, at vi i samtalen med de pårørende, får vendt alle de spørgsmål, der er i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.
Præsentation
 
I Begravelse Randers/ Djursland har vi formået at samle et stærkt team af medarbejdere – to faste medarbejdere samt tilknyttede medarbejdere som træder til, hvis der er specielle ønsker eller behov omkring højtideligheden eller i den efterfølgende periode.
 
  Medarbejdere
Niels Wessberg, indehaver af Begravelse Randers/ Djursland 
Jeg er uddannet sygehusportør. Et hovedtema i denne uddannelse er, at bistå mennesker i sorg og krise med hjælp og vejledning. Således har 14 års ansættelse som sygehusportør på det daværende Randers Centralsygehus givet mig en stor personlig viden og erfaring om livets glæder og sorger.
I 8 år var jeg ansat ved Falcks Vagtcentral, Region Midtjylland. Et arbejde som bragte mig i kontakt til mange mennesker i nød og hvor præcision og empati var af afgørende betydning.
Dorthe Stofsky, ansat som bedemand i Begravelse Randers/ Djursland
Efter en uddannelse som Social- og Sundhedshjælper og efter en årrække inden for faget, blev jeg i 2004 ansat i en lokal begravelsesforretning, hvor jeg arbejdede i ca. 9 år. Her blev jeg uddannet som bedemand. Jeg har stor erfaring i alle de praktiske gøremål, der er i forbindelse med en højtidelighed. Derudover har jeg stor erfaring i at vejlede og råde efterladte, når sorg og krise er så dominerende efter et dødsfald, at hjælp er påkrævet.
Tine Lorentzen, socialrådgiver, i Begravelse Randers/ Djursland 
Med mange års erhvervserfaring indenfor det pædagogiske og sociale arbejde, ved jeg at det er vigtigt at møde mennesker, der hvor de er. Jeg startede mit arbejdsliv med en pædagogisk uddannelse, men valgte efterfølgende at uddanne mig til socialrådgiver.
Som socialrådgiver har jeg arbejdet i forvaltning med diagnosticerede børn og deres familier, men arbejder nu mere praktisk orienteret med unge og deres forældre.  Derudover har jeg et bi-job ved Børns Vilkår, hvor jeg hjælper børn og unge i mødet med det offentlige.
Jeg ser frem til, at være behjælpelig for jer i den svære tid.
Geert Moss Mikkelsen, bedemand i Begravelse Randers/ Djursland
Georg Knudsen, bedemandsassistent i Begravelse Randers/ Djursland